B-Link Space

Datum : 21/10/2020

(ENG and ALB below)

Da li vas interesuje robotika, 3D štampanje, programiranje ili dizajn?Lokalna inicijativa LINK uz podršku Američka Ambasada na Kosovu organizuje gomilu sjajnih kurseva obuke u našoj kancelariji u Mitrovici. I pogađajte? Svi su besplatni, a naši treneri su među najboljima u ovoj industriji.

Na našim praktičnim treninzima:

– Otkrijte svoju radoznalost i kreativnost u kontekstu ICT-a;

– Naučite da se snalazite sa teškim temama u eri informacionih tehnologija;

– Postanite sjajni govornici/e koje će svi slušati.

Pored svih ovih neverovatnih stvari koje nudimo, imaćete priliku da naučite da:

– Koristite 3D olovke, 3D skener i štampač, Arduino kutiju;

– programirate i kodirate;

– Kao i druge neverovatne alate.

Prijavite se putem sledećeg linka: https://marijaanticintouch.typeform.com/to/SPmmgFwI
Za više informacija nas kontaktirajte putem inboxa ili putem telefona +381655869023, +381656476162 -Viber

_____________________________________________________________________________

Are you crazy about robotics, 3D printing, programming, and design? Local Initiative LINK with support from the U.S. Embassy in Pristina is organizing a bunch of totally awesome training courses in our offices. And guess what? They’re all free, and our trainers are among the best in the industry.In our hands-on trainings, you will:

– Discover your own curiosity and creativity in the context of ICT;

– Learn to handle difficult topics in the era of information technology;- Become a splendid public speaker whom everyone will listen to.

Apart from all the marvelous stuff we’re offering, you’ll get a chance to learn to:

– Use 3D pens, a 3D scanner and printer, an Arduino box;

– Program and code; – And other incredible tools.

Please, apply through the following link: https://marijaanticintouch.typeform.com/to/b5RFmElIFor more information contact us via inbox or phone +381655869023, +381656476162- Viber

_____________________________________________________________________________

A jeni të fascionuar pas robotikës, printimit 3D, programimit dhe dizajnit? Local Initiative LINK me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Prishtinë po organizon një grup kursesh trajnimi të mrekullueshme në zyret tona në Mitrovicën e Veriut. Dhe qëllojani çfarë? Ato janë të gjitha falas dhe trajnerët tanë janë ndër më të mirët në industri. Në trajnimet tona praktike, ju do të:

– Zbuloni kuriozitetin dhe kreativitetin tuaj në kontekstin e TIKut;

– Mësoni të trajtoni tema të vështira në fushën e teknologjisë informative;

– Bëhëni një folës i shkëlqyer publik, të cilin të gjithë do ta dëgjojnë. Përveç të gjitha gjërave të mrekullueshme që po ofrojmë, do të keni një shans për të mësuar të:

– Përdorni stilolapsa 3D, një skaner 3D dhe printer, një kuti Arduino;

– Programi dhe kodi;

– Dhe mjete të tjera të pabesueshme.

Ju lutem, aplikoni përmes vegzës së mëposhtme: https://marijaanticintouch.typeform.com/to/b5RFmElI

Për më shumë informata na kontaktoni në mesazh ose në numrin e telefonit: +38349332031.