Mitrovica Innovation Center – 2nd season

Datum : 27/11/2019

Mitrovica Innovation Center uskoro počinje sa novim ciklusom treninga, prijavi se na trening: Web development (HTML, CSS i Javascript), ANDROID programiranja ili postani sertifikovani TESTER aplikacija, prijavi se budi deo ove inovativne priče!

PRIJAVE DO 6. decembra!!!

U nastavku su aplikacione forme na sva tri jezika. Ne budite lenji, prijavite se i dođite da zajedno učimo neke od najćešće korišćenih platformi u današnjem IT svetu.

Za više informacija nam možete pisati u inbox ili nas možete kontaktirati na sledeće brojeve telefona:

+381665050983
+381652352609 – Viber

https://docs.google.com/forms/d/17pNCPR2oFhQFKHo8g5-nLBCkZ9OuVOXRaZNCV2Su1JY/edit

ALB – Aplikimet deri më 6. dhjetor!

Mitrovica Innovation Center do të fillojë me një cikël të ri trajnimesh. Aplikoni për t’u trajnuar si zhvillues i Webfaqeve (HTML, CSS dhe Javascript), ANDROID programming ose behuni TESTUES i çertifikuar për aplikacione. Aplikoni per një shans për të qenë pjesë e kësaj ngjarje inovative.
Më poshtë gjeni format për aplikim në të tri gjuhët.
Mos u bëni përtacë, aplikoni dhe ejani zgjeroni njohuritë e juaja në disa nga platformat më të përdorura në botën e sotme të teknologjisë.
Për më shumë informata ju mund të na shkruani ose të na kontaktoni në numrat e telefonit:

+38349332031 – Viber

https://docs.google.com/forms/d/1qZO5B2ERNKVHRPG1StXkRz3ruCZXJ_JgWtFFq_XKZWY/edit

ENG – Apply before 6th of December
Mitrovica Innovation Center is about to start with a new training cycle, apply for Web development training (HTML, CSS and Javascript), ANDROID programming or become a certified application TESTER , apply for a chance to be a part of this innovative story!
Below are the application forms in all three languages. Don’t be lazy, apply and come to expand your knowledge on some of the most commonly used platforms in today’s IT world.

For more information, you can write us or contact us via phone number:

+381652352609 – Viber

https://docs.google.com/forms/d/1gAq0-Kv8bVZv_ntpGJn6Ba1r6cKSXXv9fui1QAgVHBg/edit