Loading

Prijavi se na naš program i osvoj 1.200 dolara!

Od marta do maja 2022. Lokalna inicijativa LINK sprovodi program treninga i mentorstva za 20 ekipa. Pravo da se prijave imaju mladi i žene od 14 do 35 godina.

Ako ne znaš baš da li tvoja ideja vredi dovoljno da bi bila pretočena u poslovni plan, svakako se prijavi na program i dobićeš odlične savete od naših trenera i mentora – tako će tvoja ideja prerasti u nešto što može da se plasira i prodaje. Štaviše, tvoja poslovna ideja može da se bavi bilo kojom branšom, od poljoprivrede, preko tehnologije, do prehrambrene industrije, ili bilo čim drugim što ti je zanimljivo!

Naš program je takav da ti pomaže da razviješ svoju kreativnu poslovnu ideju i da je sprovedeš u praksi. Iskusni treneri i mentori biće tvoji vodiči kroz sve faze razvoja biznisa i kreiranja prototipova proizvoda i usluga.

Tri glavne faze programa:

  • Kreiranje poslovne ideje,
  • Pridobijanje potencijalnih kupaca/korisnika i
  • Samoodrživost.

Veći deo programa se sprovodi marta i aprila, dok smo za maj predvideli dvodnevno takmičenje, gde će žiri proceniti sve poslovne ideje i nagraditi 10 najistaknutijih ― i to svaku po 1.200 američkih dolara.

Prijavi se odmah i možda te izaberemo za učešće u našem tromesečnom programu, gde ćeš moći da dobiješ finansijsku podršku za svoju ideju. LINK nagrađuje 10 ekipa sa najboljim i najkreativnijim poslovnim idejama!

Važno: Celokupni program, trening, takmičenje i dodela nagrada održaće se u Severnoj Mitrovici.

LINK ZA PRIJAVU MOŽETE NAĆI OVDE: https://docs.google.com/forms/d/1oG-JIE4Xs0pLJ_reRxHiTWiFAXHtYA1YK5o9Ko8iCuk/edit?ts=61e963cc