Manage the Future – Learn Skills, Employ Yourself

 

[SRB] U okviru projekta Manage the Future – Learn Skills, Employ Yourself, u ime Vlade Nemačke, GIZ Projekat “Mladi, Zapošljavanje i Osposobljavanje i Stručno Obrazovanje (Youth, Employment & Skills – YES) u saradnji sa organizacijom LINK organizuje set treninga za marketing (osnove, principi, strategije), grafički dizajn u marketingu i marketing na društvenim mrežama.
Nakon završenog treninga najuspešniji učesnici će dobiti priliku za plaćeno stažiranje u trajanju od četiri meseca.

Ukoliko ste zainteresovani, živite u regionu Mitrovice (Mitrovica, Zvečan, Z.Potok, Leposavić) i imate 18-35 godina, aplicirajte! Poziv je otvoren do 20-og oktobra!
Za više informacija nas možete kontaktirati putem inboxa ili putem telefona: +381656476162- Viber

APLICIRAJ: https://docs.google.com/…/1ldAVE5BIV7_Tsfd5SJhnMa…/viewform…
—————————————————————————————————————–
[ALB]Në kuadër të projektit “Manage the Future – Learn Skills, Employ Yourself”, GIZ “Rinia, Punësimi dhe Aftësimi dhe Arsimi Profesional (YES)” në bashkëpunim organizata LINK do të organizoj trajnime në periudhën vijuese për marketing (bazat, principet, strategji marketingu…), dizajn grafik dhe marketing në rrjete sociale.

Pas përfundimit të trajnimit, pjesëmarrësve do tu sigurohet punë praktike me pagesë për katër muaj.
Nëse jeni të interesuar, jetoni në regjion të Mitrovicës (Mitrovicë, Zveqan, Zubin Potok, Leposaviq) dhe jeni të moshës 18-35 vjeçare, aplikoni.
Thirrja është e hapur deri 20 Tetor 2019.

Për më shumë informata, na kontaktoni përmes mesazhit ose përmes numrit kontaktues +38349332031 – Viber.

APPLY : https://docs.google.com/…/1zkHAw6_gTPZmjT6dDCd__2…/viewform…
—————————————————————————————————————–
Within the project Manage the Future – Learn Skills, Employ Yourself, in behalf of German Government, GIZ project (Youth, Employment and Skills – YES), NGO LINK organizes a training set of marketing (basics, principles, strategies), graphic design in advertising and marketing on social networks.

The call is open until October 20th!
For more information you can contact us via inbox or by phone: + 381656476162- Viber

APPLY: https://docs.google.com/…/1mWM-4YaOgGLyCr0sG9JCTw…/viewform…